Klicka för att komma tillbaka till startsidan.
 
19 apr 2014
   

Ny sökfunktion och förbättringar på Programtorget

2011-03-17

Nu finns en förbättrad sökfunktion här på bgc.se. Du hittar den högst upp till höger på startsidan. Även Programtorgets sökfunktion och anmälningsformulär för programvaruleverantörer har förbättrats.

Nu finns en ny och bättre sökfunktion för sökningar på hela bgc.se. Sökresultatets har fått ett nytt utseende. Resultatet av din sökning presenteras dels i kolumnen till vänster under rubriken ”Hela webbplatsen”, där de mest relevanta sökresultaten dyker upp, dels i högerkolumnen där resultatet visar blanketter, manualer och trycksaker. Där kan du även komma till beställningen av blanketter, manualer och trycksaker direkt genom att klicka på länken ”Beställ”.

Och om du bara vill se resultatet för företag, bankkontor eller programvaruföretag, klickar du på respektive menyrubrik efter att du har gjort din sökning.

Lättare att hitta till Sök bankgironummer
Funktionen Sök bankgironummer syns nu lite tydligare i högerkolumnen med en röd bakgrundsplatta. Söken fungerar precis som tidigare. 

Den nya sökfuktionen högst upp till höger och nytt utseende för Sök bankgironummer.


Förbättrad sökfunktion och anmälningsblankett på Programtorget
Vi har även passat på att förbättra sökfunktionen och anmälningsblanketten på Programtorget. Nu kan du antingen söka på Programvaruleverantör, Programvara eller BGCs produkter.

Vi har även gjort om anmälningsblanketten så att den ska vara lite lättare att fylla i för dig som är programvaruleverantör.

Du hittar sökfunktionen och anmälningsblanketten på samma sida som tidigare, under rubriken För Programvaruföretag, och där vidare under Programtorget.


Den nya sökfuktionen på Programtorget

 

© 2009 Bankgirot, 105 19 Stockholm, 08-725 60 00   Om cookies på bankgirot.se